Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с AR 147 2.0 TS моля помагайте!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ще се разминеш най вероятно само с биелни и евентуално основни лагери
    sigpic
    Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
    Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

а дали не е цъфнал прекъсвача и затова да е спряла да ускорява, а тоя проблем с маслото да е нещо непряко свързано?
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
        а дали не е цъфнал прекъсвача и затова да е спряла да ускорява, а тоя проблем с маслото да е нещо непряко свързано?
        В мотора се е появило чукане... положението е за ремонт!
        Колегата да каже какво се случва, че следим темата
        Lancia Delta 1.6 i.e - ex
        Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Извинявайте че не писах събота и неделя ма нямах комп около мене, та мислих вайках се къде да я правя тая кола не намерих място та я качихме на един рапатрак и я закарахме в александър ауто вчера днеска ще я разглобят и да се надяваме по късно или утре ще имам лошите новини и ще ви информирам... а за сега само се моля да не стъпя няква великолепна цифра че да трябва направо нов мотор да търся че ще излезне по ефтино...

Comment

Определено можеше и по-добърз сервиз, точно за тази манипулация (ремонт по мотора) да избереш ;( - лично мнение
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

знам колега просто положението ми е малко сложно в момента и ми е най добре за момента да е там.. иначе ако може да дадеш идея за някой по добър според теб ще да е от полза

Comment

Първоначално публикувано от samorai1000 Покажи съобщение
                Извинявайте че не писах събота и неделя ма нямах комп около мене, та мислих вайках се къде да я правя тая кола не намерих място та я качихме на един рапатрак и я закарахме в александър ауто вчера днеска ще я разглобят и да се надяваме по късно или утре ще имам лошите новини и ще ви информирам... а за сега само се моля да не стъпя няква великолепна цифра че да трябва направо нов мотор да търся че ще излезне по ефтино...
                УЖАС!!! Ти луд ли си??? След техен ремонт щях да се пребия, та и пешеходци да убия!!! Взимай си колата от там!!! Тук много хора могат да ти препоръчат добри сервизи - аз също. Имах го твоя проблем, сега колата пее
                Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                156 1.8TS 16V (01.2001)
                147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                0879369082

Comment

Има общ технически раздел мисля не е трудно да влезнеш там и да видиш предпочитаните сервизи от форума.
                  АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Послушай ги докато е време...
                    156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

+1 !

Comment

Колега направо вземи някое читаво моторче 2,0ТС, и ще ти излезе по евтино отколкото да го караш при този лично за мен Анти-сервиз.
                        Fiat Punto 1.4GT 1996
                        Hyundai Tucson 2.0 2007
                        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                          Колега направо вземи някое читаво моторче 2,0ТС, и ще ти излезе по евтино отколкото да го караш при този лично за мен Анти-сервиз.
                          За Анти сервиз -> +
                          Ама мисля, че е по-добре да разглоби първо неговия и да види в какво състояние е. А и ако си го направи ще е определено по-добре от това да вземе някой незнаен. Стига да го прави разбирач и с хубави части
                          156 1.8TS 16V (01.2001)
                          0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
                            За Анти сервиз -> +
                            Ама мисля, че е по-добре да разглоби първо неговия и да види в какво състояние е. А и ако си го направи ще е определено по-добре от това да вземе някой незнаен. Стига да го прави разбирач и с хубави части
                            Не е задължително да е незнаен А пък, и втората злоупотреба задължително трябва да му се махне картера и някои и друг лагер и да се види каква е хавата. Неговия така както чета ще отиде на вал, което е филм голям вече.
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                              Не е задължително да е незнаен А пък, и втората злоупотреба задължително трябва да му се махне картера и някои и друг лагер и да се види каква е хавата. Неговия така както чета ще отиде на вал, което е филм голям вече.
                              Е аз затова казвам да си разглоби първо неговия и да види за какво става на въпрос. Втора употреба е около 800 примерно, ремонтът и той тъдява, според зависи де. Аз предпочитам ремонта и така и направих на 1.8 две свещи
                              156 1.8TS 16V (01.2001)
                              0879369082

Comment

Колеги вие предлагате да сменям на 1.8 или 1.6 ма няма да го направя по две причини едната е защото съм с selespeed-а и ако сменя с друг мотор ще трябва и скорости да се сменят преправяници глупости нещо с което не ми се занимава честно казано и второто е че и в 1.6 съм се возил и в 1.8 те просто нямат нищо общо с 2.0 да не ми се обиди някой все пак това си ми е лично мнение а до харчене и другите са със същия разход, а това което стана с моя мотор си е изцяло моя вина защото в последно време малко поизостанах с паричките и бях го позанемарил мотора бях почнал само да карам без да пипам нищо и да проверявам та накрая до кво ме доведе... още чакам отговор от сервиза надявам се днеска да ми се обадят и да ми кажат кви са щетите и вече натам ще разсъждавам къв подход да предприема... Имам и един следен въпрос към вас колеги щото ми се въртеше в главата по едно време заради тоя шибан разход дали не мога да пъхна 2.4 JTD мотора под капака и кво треа се преправя освен скорости, компютри..?

Comment

Working...
                                X